Español   Català   

Caixes per a fruita en Lleida


Que oferim

INFIA CISTELLES I ALVEOLS

Som distribuïdors oficials a Lleida i Baix Cinca de tots els productes Infia. Amb una àmplia varietat de cistelles, envasos i alvèols segurs i sostenibles de diferents mesures per adaptar-se a les seves necessitats.

                      CISTELLA K 30 H                                      100 PET CISTELLA KIT 501 H80                       PET ALVEOLS PP
CAIXES DE FUSTA

Subministrem tot tipus de caixes de fusta per a fruites i hortalisses, genèriques i personalitzades, en xapa o MDF més resistent per a una òptima conservació del producte envasat.

                                 CAIXES 40 x 30                                                CAIXES 50 x 30

CUBRES

Cubres per a caixes de fruita, de polipropilè amb adhesiu o sense. Protegeixi la seva fruita de forma segura amb troquels per a una perfecta ventilació.

ALVEOLS DE CELULOSA

Som distribuïdors oficials d'alvèols de cel·lulosa de CEMOSA a Catalunya i Baix Cinca. Disposem d'una completa gamma de safates per a poma i altres fruites arrodonides. (60 x 40, 50 x 30, 40 x 30 o Try-pack).

CAIXES DE PLÀSTIC

Caixes de plàstic per emmagatzemar fruita, resistents i de llarga durada. Consulteu la varietat de mides i colors.

PAPER per a caixes de fusta

Disposem de paper reciclat per als fons i els laterals de caixes per a una major portecció de la fruita. Així com cartró per forrar palots i separadors de caixes.

BOSSES ATMÒSFERA CONTROLADA

Bosses dissenyades per a l'empaquetatge i preservació de fruita durant el transport i emmagatzematge; dissenyades per allargar la vida dels aliments frescos. Ajuden a protegir la fruita de la deshidratació ja que no es contaminin amb agents biològics externs.

PALETS

Comercialitzem palets de fusta. Resistents, sostenibles i amb tractament tèrmic certificat. Consulti els nostres preus i mides estàndar.


CAIXES DE CARTRÓ

Produïm i comercialitzem tot tipus de caixes de cartró, genèriques i personalitzades, resistents i de totes les mides per cobrir les seves necessitats. Emmagatzemi i exporti els seus fruits i hortalisses amb la màxima qualitat i seguretat.

Apostem pel disseny i la sostenibilitat, treballant amb material reciclable. Imprimiu les seves caixes tant en flexografia com amb la qualitat extra del Masterflex.

        CAIXA COLUMNA NEGRA                       CAIXA FRANCESA REFORÇADA GENÈRICA (EXPORTACIÓ)                    CAIXA PLAFORM
                                           

BUSHELS

Empaqueteu i envieu de manera segura verdures i fruites fresques en pràctiques caixes de 18 quilos ordenades per alveols per a un perfecte emmagatzematge. Amb orificis de ventilació que eviten el possible deteriorament del producte. Dissenys genèrics i personalitzats.CISTELLES DE CARTRÓ

Disposem de tota una varietat de cistelles de 0'5 kg a 2 kg o més de capacitat per envasar fruits de tota mena amb una total proteció. Dissenys ergonòmics i resistents de cartró ondulat, amb impressió o llises.


MALLES

ANTI-PEDRA
Solució efectiva contra les tempestes de calamarsa, aquest mètode preserva la collita ja sigui en arbres o plantes herbàcies. No li permeten ni a les més persistents pedregades arruïnar els seus fruits.

COBRE-TERRA
Evita la propagació de mala herba, permetent un estalvi en mà d'obra dedicada al desherbatge. Pot ser usada tant en camp obert com a l'interior. Brinda un 98% de cobertura de llum.

TALLA-VENTS
Adequat per habilitar barreres de protecció enfront de l'acció del vent. Teixida amb monofilaments que fan que no es trenquin. Resistència a vents de fins a 150km / hora.

MÀQUINES D'A CLARIMENT EN FLORACIÓ

Màquines que realitzen un aclarida en flor per reduir despesses i oferir més qualitat. Aquesta pràctica es pot realitzar de forma manual mitjançant un raspat sobre les branques mixtes, o amb aclaridors mecànics per a la seva ocupació en floració. Es tracta d'equips mecànics manejats per l'operari i composats per un eix rotatiu equipat amb petits filaments que impacten en la seva rotació amb els òrgans florals, provocant la seva caiguda parcial. Demani'ns més infomació sobre aquestes màquines.


                                       Máquina d’aclariment                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Aclariment manual

Contribuïm a la seguretat alimentària oferint envasos per a fruites d'excel·lent qualitat. 


Contacti amb nosaltres.