EQUIPAMENTS PER FRUITA

Que oferim

INFIA CISTELLES I ALVEOLS

Som distribuïdors oficials a Lleida i Baix Cinca de tots els productes Infia. Amb una àmplia varietat de cistelles, envasos i alvèols segurs i sostenibles de diferents mesures per adaptar-se a les seves necessitats.

CAIXES DE FUSTA

Subministrem tot tipus de caixes de fusta per a fruites i hortalisses, genèriques i personalitzades, en xapa o MDF més resistent per a una òptima conservació del producte envasat.

 CISTELLA K 30 H 

100 PET CISTELLA KIT 501 H80

PET ALVEOLS PP

CAIXES 50 x 30

100 PET CISTELLA KIT 501 H80

CISTELLES DE CARTRÓ

Disposem de tota una varietat de cistelles de 0'5 kg a 2 kg o més de capacitat per envasar fruits de tota mena amb una total proteció. Dissenys ergonòmics i resistents de cartró ondulat, amb impressió o llises.

ALVEOLS DE CELULOSA

Som distribuïdors oficials d'alvèols de cel·lulosa de CEMOSA a Catalunya i Baix Cinca. Disposem d'una completa gamma de safates per a poma i altres fruites arrodonides. (60 x 40, 50 x 30, 40 x 30 o Try-pack).

CAIXES DE PLÀSTIC

Caixes de plàstic per emmagatzemar fruita, resistents i de llarga durada. Consulteu la varietat de mides i colors.

PAPER per a caixes de fusta

Disposem de paper reciclat per als fons i els laterals de caixes per a una major portecció de la fruita. Així com cartró per forrar palots i separadors de caixes.

CAIXES DE CARTRÓ

Produïm i comercialitzem tot tipus de caixes de cartró, genèriques i personalitzades, resistents i de totes les mides per cobrir les seves necessitats. Emmagatzemi i exporti els seus fruits i hortalisses amb la màxima qualitat i seguretat.

Apostem pel disseny i la sostenibilitat, treballant amb material reciclable. Imprimiu les seves caixes tant en flexografia com amb la qualitat extra del Masterflex.

BUSHELS

Empaqueteu i envieu de manera segura verdures i fruites fresques en pràctiques caixes de 18 quilos ordenades per alveols per a un perfecte emmagatzematge. Amb orificis de ventilació que eviten el possible deteriorament del producte. Dissenys genèrics i personalitzats.

MALLES

ANTI-PEDRA
Solució efectiva contra les tempestes de calamarsa, aquest mètode preserva la collita ja sigui en arbres o plantes herbàcies. No li permeten ni a les més persistents pedregades arruïnar els seus fruits.


COBRE-TERRA
Evita la propagació de mala herba, permetent un estalvi en mà d'obra dedicada al desherbatge. Pot ser usada tant en camp obert com a l'interior. Brinda un 98% de cobertura de llum.


TALLA-VENTS
Adequat per habilitar barreres de protecció enfront de l'acció del vent. Teixida amb monofilaments que fan que no es trenquin. Resistència a vents de fins a 150km / hora.

Contribuïm a la seguretat alimentària oferint envasos per a fruites d'excel·lent qualitat.